Харківський осередок Народного Руху України відзначив 74-ту річницю з Дня народження В'ячеслава Чорновола

Жанна Титаренко  |  Субота, 24 грудня 2011, 18:54
Після урочистого покладання квітів до меморіальної дошки з барельєфом В'ячеслава Чорновола відбулись збори Харківської крайової ради та затвердження програми дій на найближчий час.
Харківський осередок Народного Руху України відзначив 74-ту річницю з Дня народження В'ячеслава Чорновола

На зборах крайової ради представниками з різних районів області та міста Харкова було вирішено долучитись до підготовки і проведення виборів голови Кулінічівської селищної ради.

Харківська організація Народного Руху України також ухвалив рішення про продовження подачі заяв і низки інших документів до міської ради щодо перейменування проспекту Правди на проспект Чорновола в місті Харкові.

Серед інших пропозицій була підтримана ініціатива подання заяви до суду на мера Харкова Геннадія Кернеса за підвищення тарифів на комунальні послуги.

За наполегливу працю на благо українського народу почесною грамотою було нагороджено голову Червонозаводської районної в м. Харкові  організації  Народного Руху України Анатолія Сисоєва.

Голова Харківської обласної організації НРУ Олександр Денисов подякував членству за активну партійну і громадську діяльність та запросив взяти участь в акціях до Дня Злуки Східної і Західної України, що відбудуться 22 січня 2012 року.

comments powered by HyperComments