У Харкові за 21 млн. гривень збудують розважальний сімейний центр на Сумській

Понеділок, 26 грудня 2011, 10:09
Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради у грудні за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ «Стальконструкція» на будівельні роботи в Харкові загальною вартістю 34,10 млн грн.
У Харкові за 21 млн. гривень збудують розважальний сімейний центр на Сумській

Компанія-переможець виконає реконструкцію набережної річки Харків в Харкові за 12,91 млн грн. та будівництво сімейного розважального центру по вул. Сумській, 81 за 21,19 млн грн, повідомляють "Наші гроші".
 Нагадаємо, проект будівництво сімейного центру по вул. Сумській, 81 за 777 тис грн. розробила фірма ТОВ «Ароф», співзасновником якої є Катерина Чечельницька – донька головного архітектора м. Харкова Сергія Чечельницького.
ТОВ «Стальконструкція» контролюється Сергієм Воликом та Леонідом Костюковим, відомим як директор одного з дочірніх підприємств компанії «Харківстальконструкція», яка входить в корпорацію «Харківській будівельний союз» Олега Чигринова, Анатолія Бондаренко та Олександра Кагановського (зятя покійного Євгена Кушнарьова).

Підприємство отримало підряди від органів влади Харкова та Харківської області на ремонт будівель суду, доріг і вулиць, реконструкцію парку Горького та інших об’єктів. Враховуючи останні закупівлі, в 2011 році здобутки підприємства склали 114,53 млн грн.

comments powered by HyperComments