Замість історичної філармонії великий бізнес за 20 років нарешті спорудив торговельно-офісний центр у Харкові

Понеділок, 26 грудня 2011, 17:18
Компанія "UNIQA Real Estate" з Австрії відкрила на вулиці Сумській, 10 в самісінькому центрі Харкова торговельною-офісний центр "Ave Plaza" загальною площею 23,4 тис. кв. м, про це повідомляє прес-реліз київської компанії "DTZ", яка виступає ексклюзивним агентом з надання в оренду площ нового центру.
Замість історичної філармонії великий бізнес за 20 років нарешті спорудив торговельно-офісний центр у  Харкові

"Ave Plaza" має сім рівнів, що включають бізнес-центр класу "А", розташований на п'ятому та шостому рівнях,  торговий центр, розважальну зону, кафе, ресторани, літній сад на даху споруди, а також підземний паркінг майже на 100 машин.

За даними "DTZ", компанія вже здала в оренду більшу частину торгового центру площею понад 9 тис. кв. м. "Попит на ще вільні торговельні площі залишається дуже високим і процес надання воренду верхніх поверхів торгової галереї наближається до завершення. Існує також інтерес і до офісних приміщень у  "Ave Plaza", - відзначають спеціалісти компанії.

Як відомо, "UNIQA Real Estate AG" придбала торговельно-офісний центр "Аве Плаза"  в грудні 2010 року в харківської компанії  "АВЕК".

comments powered by HyperComments