Харківські школярі подивились новий стадіон "Арена Львів" серед перших відвідувачів

Вівторок, 3 січня 2012, 13:57
Напередодні новорічних та різдвяних свят «Арена Львів» стала справжнім подарунком для дітей з різних куточків України. Харківські школярі подолали тисячу кілометрів, щоб побачити чарівне місто Лева.
Харківські школярі подивились новий стадіон "Арена Львів" серед перших відвідувачів

Коли дітям пообіцяли, що вони потраплять на новий стадіон, юні мандрівники дуже зраділи. Школярі побачили роздягальні гравців, пройшли «шлях футболіста», посиділи на трибунах та піднялися у ресторан стадіону.

Восьмикласник Андрій після екскурсії зізнався: «Було дуже цікаво, але трохи моторошно на верхніх трибунах – дуже високо». Але це не завадило хлопцеві обзавестися ще однією мрією: побувати на «Арені Львів» влітку, коли тут відбуватимуться матчі ЄВРО. «Мені дуже сподобався ресторан, але вболівати я б хотів у центрі фанатського сектора», - поділився Андрій.

Його друг Артем в захваті від поля, адже по ньому ходив його футбольний кумир Марко Девіч. «Дуже красивий стадіон! Ще я б дуже хотів побачити матч «Португалія-Німеччина», який буде тут проходити, підтримав би Німеччину!». 14-річний Руслан – палкий вболівальник харківського «Металіста». Але патріотизму школяру не позичати: «Карпати» - теж українська команда, тож слід вболівати і за неї!».

«Я думаю, це добре, що перші екскурсії ми провели для цих дітей, - розповів директор з експлуатації стадіону Олексій Жуковін. – Це найщиріші та найемоційніші наші відвідувачі. Тож ми мали можливість не тільки показати їм арену, а й самим отримати цінний досвід від спілкування з ними».

Планові екскурсії на «Арені Львів» розпочнуться вже в січні. Найближчим часом на нашому сайті можна буде отримати інформацію про вартість квитків та розклад екскурсійних програм.

comments powered by HyperComments