Після термінового виклику жертви нападу маніяка міліціянти приїхали аж через півтора дні

Жанна Титаренко  |  Середа, 4 січня 2012, 13:19
Напад на 52-річну жінку трапився 2 січня 2012 року. Вона йшла на роботу через парк, що розташований в районі ХТЗ. Маніяк підбіг ззаду, різко повалив свою жертву на землю і почав душити.
Після термінового виклику жертви нападу маніяка міліціянти приїхали аж через півтора дні

Жінка встигла закричати декілька разів. Потім почала благати нападника, щоб він забрав усі гроші, сумку, усе що хоче, тільки щоб відпустив. Але після цього він почав ще більше знущатися.

Все це трапилося неподалік Харківського верстатобудівного заводу. Крик жінки почув один із працівників цього підприємства Олександр Денисенко (він також голова Харківської міської організації  Народного Руху України і Товариства Відродження Української Нації).

Олександр Денисенко спочатку подумав, що на жінку напали безпритульні собаки (таких у парку вистачає), схопив дебелу палицю і побіг на допомогу.

Прибігши до парку, О. Денисенко побачив, що нападник облишив жінку і почав тікати у бік залізничних колій. Про факт нападу одразу було повідомлено в міліцію, і правоохоронці обіцяли приїхати. Тим часом  Денисенко покликав ще кількох працівників заводу і разом спробували наздогнати нападника, але це не вдалося.

Також було викликано швидку допомогу, оскільки потерпіла отримала низку тілесних ушкоджень. Лікарі приїхали швидко і відвезли потерпілу до лікарні.

Олександр Денисенко зробив ще декілька дзвінків у міліцію. Йому обіцяли, що приїдуть, але минуло півтора дні і так ніхто й не приїхав. Тоді Олександр Денисенко почав активно скаржитися у вищі міліцейські інстанції. 3 січня увечері міліціянти таки приїхали, записали свідчення потерпілої і направили жінку на судово-медичну експертизу.

За численними публікаціями у ЗМІ аналогічні випадки нападів на жінок у Харкові трапляються не вперше. Тому повідомляємо, що маніяк 30-40 років, зріст близько 180 см., середньої статури, був одягнений у коричневу куртку і чорну в’язану шапку. Будьте пильними й обережними, коли йдете малолюдними вулицями Харкова, а зокрема, парками.

comments powered by HyperComments