Телефон довіри МНС у Харківській області відключено за борги

Жанна Титаренко  |  Середа, 11 січня 2012, 18:45
Коли буде поновлено зв'язок, поки що невідомо. Чиновники цим не переймаються. Кошти вже зібрано, але ніхто не дає рахунку, тому мешканці Харкова не можуть оплатити борг для такого необхідного місту телефону.
Телефон довіри МНС у Харківській області відключено за борги

Інформацію про відключення телефону довіри через заборгованість підтвердив черговий МНС у Харківській області пан Тарасенко за телефоном 101. Коли зв’язок буде поновлено поки що невідомо.

За роз’ясненням ситуації «Справжня варта» звернулася до Постійної комісії з питань екології та надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків Харківської Обласної Ради. Представники цього органу відмовились відповідати на запитання про те, коли буде поновлено зв’язок, посилаючися на те, що вони не несуть за це відповідальності.

Аналогічну відповідь дав оперативний черговий Постійної комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації, і для отримання інформації про ситуацію, що склалася, порадив зателефонувати на телефон довіри МНС (що відключений).

Оскільки на телефон довіри МНС надходять лише вхідні дзвінки, великої заборгованості там не має бути. Мешканці Харкова вже зібрали декілька десятків гривень і готові оплатити борг, аби хоч трішки покращити власну безпеку перебування у місті.

Сьогодні протягом години мешканці Шевченківського мікрорайону міста Харкова намагалися з’ясувати, куди треба перерахувати кошти. Але рахунку так і не було надано.

comments powered by HyperComments