Харківська обласна прокуратура порушила кримінальну справу щодо Арсена Авакова

Середа, 11 січня 2012, 20:30
Прокуратурою області проведено перевірку за зверненням Харківської облдержадміністрації від 3 січня 2012 року щодо протиправних дій колишнього голови облдержадміністрації при підписанні та видачі державних актів на право власності на земельні ділянки одному з товариств з обмеженою відповідальністю.
Харківська обласна прокуратура порушила кримінальну справу щодо Арсена Авакова

За результатами перевірки прокуратурою області порушено кримінальну справу стосовно службових осіб Харківської обласної державної адміністрації та Головного управління Держкомзему в Харківській області за фактом незаконного відчуження, упродовж 2009 року, земель державної власності загальною площею майже 55 гектарів вартістю понад 5,5 млн. грн. шляхом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та службового підроблення за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.364, ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України.

Проведення досудового слідства у кримінальній справі доручено відділу з розслідування кримінальних справ про злочини, пов’язані з корупцією, прокуратури області та взято на контроль керівництвом прокуратури області. 

comments powered by HyperComments