Дергачівський районний суд повернув "Березовий гай" в П'ятихатках державному лісгоспу

Четвер, 19 січня 2012, 13:03
Харківська обласна прокуратура подала до Дергачівського районного суду близько 60 позовів про визнання недійсними державних актів на право власності, про скасування держреєстрації та повернення ділянок "Березового гаю" поблизу мікрорайону П'ятихатки до державної власності.
Дергачівський районний суд повернув "Березовий гай" в П'ятихатках  державному лісгоспу

Згаданий гай є частиною Данилівського дослідного державного лісгоспу і прокуратура діє в його інтересах. Суд вже скасував державні акти на 30 ділянок "Березового гаю". 

Одна з ділянок набула скандальної слави - на ній, всупереч рішенню суду, велись будівельні роботи. Спроби активістів "Зеленого Фронту" примусити забудовників виконувати судове рішення восени минулого року не зустрічали відгуку у правоохоронців.

13 січня Дергачівський райсуд провів заключне засідання в цій резонансній справі. Відповідач повторно на засідання не з'явився. У присутності представників прокуратури, держлісгоспу та мешканців П'ятихаток суд визнав недійсним державний акт на право власності на землю і ухвалив рішення про повернення ділянки "Березового гаю" у державну власність.

comments powered by HyperComments