Харків’янам роз'яснюють, як розрахуватися саме за вивіз сміття

П'ятниця, 20 січня 2012, 09:21
Незважаючи на те, що тариф на вивезення й утилізацію твердих побутових відходів виведено з квартплати, оплатити цю послугу так само можна за єдиною квитанцією. Про це 19 січня повідомив начальник Єдиного розрахункового центру з оплати житлово-комунальних послуг публічного акціонерного товариства «Мегабанк» Юрій Сергєєв
Харків’янам роз'яснюють, як розрахуватися саме за вивіз сміття

Ю.Сергєєв зазначив, що велика кількість харків'ян звертається з питанням, як оплатити новий вид послуг, хоча по суті новим він і не є. Як і раніше, зазначає начальник ЄРЦ, оплачувати вивезення сміття можна за єдиним платіжним документом. Ця послуга має в квитанції код № 33. Заплатити за вивезення ТПВ можна в будь-якому відділенні банку, через Інтернет, у банкоматах і в інформаційних кіосках.
«За 14 років роботи системи харків'яни відчули, наскільки зручно й доступно оплачувати комунальні послуги за єдиною квитанцією. Ця система оплати діє в Харкові, і в неї включено всі банківські установи міста. Для цього в місті є спеціалізовані відділення, які виконують тільки одну банківську функцію - приймають комунальні платежі. Такі пункти прийому працюють у переходах кожної станції метрополітену, у житлових організаціях і т.д.», - уточнив Ю.Сергєєв.

Він розповів, що в пункті прийому платежів необхідно назвати свої дані і можна сплатити будь-який перелік послуг, наданих протягом минулого місяця. Будь-яке комунальне підприємство «бачить» проплачені кошти на наступний день після надходження їх до банківського пункту.
 

comments powered by HyperComments