Будуємо повітряні замки: у 2012 році обіцяють відкрити сім нових авіарейсів з Харкова

Вівторок, 31 січня 2012, 17:01
Цього року заплановано відкриття семи нових авіарейсів, повідомив комерційний директор Міжнародного аеропорту «Харків» Павло Прусак під час першої регіональної спеціалізованої конференції "Літаємо з Харкова".
Будуємо повітряні замки: у  2012 році обіцяють відкрити сім нових авіарейсів з Харкова

За його інформацією, у 2012 році можуть відкрити такі рейси: Харків - Салоніки (грецька авіакомпанія «Astra Airlines»), Харків - Тель-Авів (українська компанія «Міжнародні Авіалінії України»), Харків - Тбілісі (грузинська - «Georgian Airways»), Харків - Тюмень і Харків - Сочі (обидва рейси російської компанії «Ямал»).

Крім того, планується відкрити два рейси на Москву: до «Шереметьєво» і «Домодєдово» (авіакомпанії «Аерофлот» і «Трансаеро» відповідно).

Павло Прусак зазначив, що відкриють також нові прямі перельоти по Україні: до Сімферополя («Кримські зорі»)  і  до аеропорту «Київ-Жуляни» («UTair»).
«Тривають переговори з європейськими авіаперевізниками. Не виключено, що до сезону відпусток льотна програма міжнародного аеропорту «Харків» поповниться рейсами на основні курорти Європи», - уточнив комерційний директор аеропорту.

Ще за темою:

Авіакомпанія “Кримські зорі” відкрила авіарейс Сімферополь-Харків;

Авіакомпанія Czech Airlines раптом передумала літати до Харкова;

Аеропорт Харкова має нарешті відповідати великому потенціалу міста.....;

На користь пасажирам: Скасування віз між Україною та Ізраїлем спричинило "повітряні бої" авіакомпаній.

comments powered by HyperComments