«Кожен з нас – частка медіа» - Фагот

Світлана Шкурай  |  Понеділок, 20 лютого 2012, 09:52
У харківській книгарні «Є» 18 лютого прихильники гурту ТНМК мали можливість поставити будь-які запитання Олегові Михайлюті, хоча вечір був тематичний: обговорювали медіа. Крім того, з’ясували, що «Шустер Live» - це весело, а на Україну чекає, за словами музиканта, інформаційна революція.
«Кожен з нас – частка медіа» - Фагот

Зустріч відбулась у рамках фестивалю «Кіномедіа». Його проводить Незалежна асоціація телерадіомовників, тому модератором діалогу була її представниця – Христина Дрогомирецька. Такі ж лекції, але за участі інших відомих митців – письменників та журналістів, відбулися у Києві, Львові, Донецьку, Івано-Франківську.

«Витягнути» назви улюблених ЗМІ з Фагота учасникам заходу так і не вдалося, тому мова пішла про речі глобальні –  існування преси разом з іншими медіа, необхідність соціальних мереж та долю молодих музикантів.

 Запитань від аудиторії було багато, тому «перемили кісточки» практично усім медійним проблемам. «Я розумію, кому моя пісня треба, а кому – не треба. Я не понесу її Шустеру», -  сказав Олег, відповідаючи на запитання, чи є журналісти, до яких він не міг би звернутися, а потім додав, що робота на телебаченні дозволила йому зануритись у журналістську кухню та познайомитись із  різними «акулами пера», тому таких журналістів немає. На думку Фагота, в сучасній українській пресі відсутня якісна критика, а на телебаченні бракує програм особистостей, які не є рейтинговими, не приносять величезних прибутків, але підтримують імідж каналу.

У книгарні "Є"

- Що можеш порадити молодим музикантам? – запитав один із відвідувачів заходу.

 - Поменше вагатися! – було сказано у відповідь.
Ось такий простий і зрозумілий секрет успіху ТНМК та Олега Михайлюти.

Автор фото – Сергій Мартинов
 


 


comments powered by HyperComments