Реаніматологи врятували життя захисника дерев Володимира Крамаренка

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 13 березня 2012, 23:57
Два юнаки спортивної статури вчора ввечері завдали тяжких тілесних ушкоджень захиснику соснового лісу, Володимиру Крамаренку. До лікарні його привезли у стані клінічної смерті.
Реаніматологи врятували життя захисника дерев Володимира Крамаренка

Володимир Крамаренко займався захистом 15 гектарів соснового лісу у селі Жовтневе Харківського району. Писав скарги. Коли випилювали сосни – викликав міліцію. Організовував людей на захист дерев, які садили батьки односільчан десь 50-60 років тому.

У ніч з 29 на 30 грудня 2011 року близько 12 ночі невідомі особи вистрелили у вікно кімнати Володимира Крамаренка. Міліція на місце подій не приїздила. Слідство належним чином не проводилось.

Погрози про жорстоку фізичну розправу неодноразово надходили не лише Володимиру Крамаренку, а й його дружині. Одну з таких погроз пан Володимир отримав два тижні тому.

Вчора, невідомі особи намагалися наблизитися до Володимира Крамаренка зранку, коли він ішов на роботу, потім на домашній телефон надходили дзвінки від невідомих осіб, які вимагали то негайно прийти в податкову, то налагодити комусь світло в кімнатах, також запитували, коли пан Володимир прийде додому.

З автобуса Володимир Крамаренко вийшов десь о 20.30. До будинку лишалося 800-900 метрів. З легкового авто вийшли два юнаки. Хтось із них запитав: «Вова, це Ти?». І не встигнувши відповісти, Володимир Крамаренко відчув сильний удар в обличчя і впав на землю. Далі він нічого не пам’ятає.

Отямившись через певний час, потерпілий доліз до свого будинку. Він часто непритомнів. Його дружина викликала міліцію і швидку медичну допомогу. Міліціянти цього разу приїхали швидко, взяли заяву. Але потерпілого ще до цього часу ніхто не допитував.

На даний момент Володимир Крамаренко перебуває в лікарняному ліжку, але говорити вже може.

comments powered by HyperComments