Лозівські школярки - кращі юні журналісти Харківщини. Але для участі у Всеукраїнському турнірі їм потрібна допомога

Понеділок, 2 квітня 2012, 09:46
У березні п'ятеро дівчат вибороли перемогу в обласному турнірі юних журналістів, який проходив у Харкові.
Лозівські школярки - кращі юні журналісти Харківщини. Але для участі у Всеукраїнському турнірі їм потрібна допомога

До лозівської команди входять старшокласниці колегіуму № 2, 7-ої та 1-ої шкіл. Вони стали найкращими серед 7 команд Харківщини.

Члени лозівської команди Катерина Кучеренко та Тетяна Трофимець планують після закінчення школи майбутнє пов'язати з журналістикою. Участь в обласному конкурсі для них стала сходинкою вперед і шансом проявити себе.

Проте дівчатам обласного конкурсу юних журналістів замало. Вони хочуть йти далі і розширювати свої знання. Таку можливість їм дасть Всеукраїнський турнір. Він проходитиме з 6 по 10 квітня у Сумах.

Керівник лозівського гуртка юних журналістів Людмила Бендеберя впевнена: у дівчат є всі шанси на перемогу, оскільки їхні здібності оцінили компетентні люди. Це викладачі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Вони і порекомендували лозівським юним журналісткам знайти гроші і поїхати на Всеукраїнський турнір.

Саме брак грошей може зруйнувати мрії дівчат про поїздку. На дорогу, проживання та оплату за участь ученицям потрібно близько 5 тисяч гривень, говорить Людмила Бендеберя. Одинадцятикласниці разом з керівником гуртка прохають небайдужих людей допомогти їм.


comments powered by HyperComments