В районі Харківського коксового заводу відновились вирубки зелених насаджень

Жанна Титаренко  |  Субота, 7 квітня 2012, 01:02
Місцеві мешканці намагалися дізнатися хто і навіщо вирубує дерева, після чого почалися спроби почати бійку. Цього разу все обійшлося штовханиною і лайкою. Міліція на місце подій приїхала після втечі правопорушників.
В районі Харківського коксового заводу відновились вирубки зелених насаджень

Першою вирубку дерев неподалік свого будинку помітила місцева мешканка Олена Решетько. Вона повідомила про факт нелегальної вирубки (бо дозвільних документів ніхто не пред’явив) представникам «Зеленого фронту». І виявилося, що декілька людей з цієї громадської організації були зовсім поруч від місця вирубки.

Протягом перших пів години про законність вирубки запитувала вже не лише одна Олена Решетько.

Бригадир (жінка в камуфляжних штанях і сіро-чорній куртці) почала лаятися, а коли побачила, що її фотографують – спробувала завдати декілька ударів Олені Решетько і розбити її фотоапарат.

Крім брудної лайки, місцеві мешканці і представники "Зеленого фронту", більше нічого від цього бригадира (жінки в камуфляжних штанях) не почули

Представники «Зеленого фронту» на місце подій викликали міліцію. Але правоохоронці приїхали лише тоді, коли вся техніка і правопорушники залишили місце вирубки.

«Склалося таке враження, що працівники міліції зумисне десь за рогом чекали, доки правопорушники втечуть з місця вирубки», - зазначила Олена Решетько.

Крім того, місцевих мешканців особливо непокоїть вирубка зелених насаджень у їх мікрорайоні, оскільки на цій території розташовано близько двох десятків підприємств, у тому числі й Харківський коксовий завод, що здійснюють шкідливі викиди в атмосферу.

comments powered by HyperComments