В оперному театрі презентують туристичні принади Харківщини

Понеділок, 23 квітня 2012, 12:40
26-27 квітня в приміщенні Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенко (м. Харків, вул. Сумська, 25) відбудеться ІІІ виставка «Харківське туристичне бієнале».
В оперному театрі презентують туристичні принади Харківщини

В межах заходу буде проведена презентація туристичних об’єктів та об’єктів туристичної інфраструктури, а саме музеїв, садиб сільського зеленого туризму, засобів розміщення та об’єктів харчування за участі туристичних операторів внутрішнього та в’їзного туризму.

Актуальність  заходу організатори пояснюють необхідністю створення та розвитку туристичної інфраструктури, що відповідає статусу міста та регіону, а також міжнародним стандартам, в тому числі в рамках загальної підготовки до проведення матчів Чемпіонату Євро–2012 з футболу.

За даними державної статистики, минулого року туристичними фірмами Харківщини було обслуговано 72,4 тис. осіб, з них туристів, які виїжджали за кордон – 57,5 тис. осіб (79,4 %), охоплених внутрішнім туризмом 14,4 тис. осіб (19,9 %). Іноземних гостей наш турбізнес прийняв мізерну кількість - 0,5 тис. осіб.

comments powered by HyperComments