У Харкові формується ще один громадянський рух – «Комітет громадянської справедливості»

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 24 квітня 2012, 09:36
Ближчим часом «Комітет громадянської справедливості» планує створити інтернет-сторінку для розміщення об’єктивної інформації, зокрема, новин. Разом з цим громадянський рух вкотре ініціює присвоєння Харкову статусу «Місто військової слави».
У Харкові формується ще один громадянський рух – «Комітет громадянської справедливості»

Лідери громадянського руху спілкувалися з громадськістю у форматі прес-конференції.

Віце-президент міської громадської організації інвалідів «Креавіта» Олена Шингарева повідомила, що: «Те, що ми бачимо сьогодні – це спроба перетворити наше місто в наметове містечко. Ми проти цього. Наше небажання перетворювати Харків у політичний балаган, пов'язаний із судовим процесом над Юлією Тимошенко, стало поштовхом для створення нашого руху».

Чергова ініціатива присвоєння Харкову статусу «Місто військової слави», за словами  ветерана Другої Світової війни Дмитра Крячкова, перебуває на розгляді у Комітеті Верховної Ради України.

«Зараз немає законодавчої бази для присвоєння такого статусу. Має бути розроблений спеціальний закон», - додав Дмитро Крячко.

Фіксованого членства «Комітет громадянської справедливості» не вводить, але ближчим часом планує сформувати районні осередки громадянського руху.

comments powered by HyperComments