Працівники «Міськелектротрансу» пікетували Харківську міську раду

Жанна Титаренко  |  Середа, 25 квітня 2012, 21:36
Звільнені працівники вимагали погасити заборгованість, починаючи з вересня минулого року, а ті, що продовжують працювати у цій системі, вимагали сплатити всі необхідні внески до Пенсійного фонду.
Працівники «Міськелектротрансу» пікетували Харківську міську раду

Заборгованість «Міськелектротрансу» перед колишніми працівниками сягає від 5 до 15 тисяч гривень, залежно від рівня кваліфікації та виконуваних обов’язків.

Учасники акції протесту вимагали погасити заборгованість, що сягає 4 млн. грн., перед колишніми співробітниками «Міськелектротрансу». Нагадуємо, що минулого року було звільнено близько сорока диспетчерів і працівників господарського цеху.

Заступник голови незалежної профспілки «Захист справедливості» Костянтин Юсубов також повідомив, що Харківська міська прокуратура ухвалила рішення – погасити заборгованість перед звільненими працівниками, але це рішення не виконується.

До пікету Харківської міської ради приєдналися і водії та контролери. Платню зараз видають більш-менш вчасно, але до Пенсійного фонду вже два роки поспіль не перераховують нічого. Ця ситуація стосується всіх працівників «Міськелектротрансу».

comments powered by HyperComments