Мешканка села Іванчуківка вже більше тижня шукає захисту від помічника дільничного інспектора міліції

Жанна Титаренко  |  Четвер, 3 травня 2012, 17:33
Тетяна Нуянзіна, що проживає в селі Іванчуківка Ізюмського району Харківської області звернулась за захистом до Харківської обласної прокуратури та громадськості.
Мешканка села Іванчуківка вже більше тижня шукає захисту від помічника дільничного інспектора міліції

 

Старенька жінка стверджує, що помічник дільничного інспектора Акіншин Михайло Володимирович погрожує їй фізичною розправою, погрожує спалити хату, жорстко побити. Його брутальне поводження щоразу супроводжується нецензурною лайкою.

Після особистого прийому в Харківській обласній прокуратурі Тетяна Нуянзіна повідомила, що її звернення відмовили зареєструвати і вона вкинула свою скаргу у спеціальну скриньку, що висить перед громадською приймальнею.

Жінка вийшла на вулицю, стала під парканом обласної прокуратури і довго плакала. Побачивши це, кореспондентка «Справжньої варти» намагалася заспокоїти стареньку і провела її на транспорт.

Наступного дня «Справжня варта» звернулась за номером (057 43) 2 30 40 до Ізюмського райвідділу міліції, повідомила про все побачене і почуте від жінки і попрохала прокоментувати те що трапилося.

Протягом дня з Ізюмського райвідділу перетелефоновували різні люди: одні – обіцяли розібратися з ситуацією, інші – радили написати письмове звернення до центру зв’язків з громадськістю Ізюмського райвідділу міліції, а в другій половині дня у телефонному режимі особа, яка також представилася працівником міліції, повідомила, що чоловік потерпілої причетний до крадіжки.

Минув тиждень, скарг від Тетяни Нуянзіної не надходило. А сьогодні жінка зателефонувала і крізь сльози знову поскаржилася на погрози помічника дільничного інспектора Михайла Акіншина.

«Він прийшов до мене додому дуже розлючений. Погрожував убити. Дуже лаяв за те, що поскаржилась на нього. У нього є електрошокер… Він показував. Обіцяв убити. Я дуже боюся його. Він неврівноважений. Я не знаю де мені шукати захисту. Допоможіть хоч чимось, коли можете», - сказала Тетяна Нуянзіна.

На запитання про те, чи її чоловік дійсно причетний до крадіжки, Тетяна Нуянзіна відповіла, що її чоловік віддав до дільничного пункту міліції знайдений телефон.

«Після цього його почали викликати на допити. Він став панічно боятися міліції і декілька разів давав гроші на бензин, аби допити проводили вдома, а не у відділку міліції», - додала Тетяна Нуянзіна.

«Це чоловік уплутався з тим телефоном. А мені за що? За що з мене знущається цей помічник дільничного?..», - плаче.

Тетяна Нуянзіна також повідомила, що на власні очі їй довелося побачити, як помічник дільничного інспектора міліції Акіншин Михайло серед білого дня знущався на вулиці ще з однієї пенсіонерки, яка мешкає в її селі.

comments powered by HyperComments