Кількість пасажирів та рейсів у відновленому аеропорту Харкова швидко зростає

П'ятниця, 11 травня 2012, 16:37
Протягом січня-квітня цього року число пасажирів аеропорту «Харків» збільшилось на 37 % (до 105 тис. осіб).
Кількість пасажирів та рейсів у відновленому аеропорту Харкова швидко зростає

Як повідомив  начальник комерційного відділу аеропорту Владислав Ільїн, пасажиропотік за перші чотири  місяці 2012 року склав 27,7 тис. осіб (+ 27 % в порівнянні з минулим роком ) на внутрішніх рейсах  та  77,3 тис. осіб на міжнародних. Рейсах (+ 41 %).  

Число рейсів, які обслужив аеропорт «Харків» за вказаний період зросло на 12 % (до 1221).

Також повідомлено, що грузинська авіакомпанія "Georgian Airways" з червня відновить рейси за маршрутом Батумі-Харків-Батумі. Цей рейс буде виконуватись один раз на тиждень - щочетверга. Час у дорозі - приблизно півтори години.

За даними аеропорту, рейси компанії "Georgian Airways" будуть обслуговувати регіональні літаки "Bombardier CRJ-200" канадського виробництва.

"З боку наших пасажирів зацікавленість у поїздках до Грузії весь час зростає. Це і ділові візити, і туристичні подорожі. Безумовно, нашим завданням є задоволення зростаючого попиту. І ми дуже раді тому, що в цьому процесі ми можемо покластися на такого надійного партнера, як "Georgian Airways", - зазначив Володимир Васильченко, директор компанії "New Systems АМ" (компанія-оператор міжнародного аеропорту "Харків").

З квітня збільшено число прямих рейсів на лінії Тбілісі-Харків-Тбілісі. Польоти виконуються тричі на тиждень: в понеділок, середу і п’ятницю.


comments powered by HyperComments