«Вимагаємо директора-природоохоронця, а не лісоруба»: «Зелений фронт» пікетує Харківську облдержадміністрацію

Жанна Титаренко  |  Середа, 23 травня 2012, 10:47
Учасники акції протесту вимагали ініціювати відкритий та прозорий конкурс на заміщення посади директора Національного природного парку (НПП) «Гомільшанські ліси», не допустити на посаду директора депутата Зміївської райради Сєвєріна І. О. та підпорядкувати НПП «Гомільшанські ліси Міністерству екології та природних ресурсів України.
«Вимагаємо директора-природоохоронця, а не лісоруба»: «Зелений фронт» пікетує Харківську облдержадміністрацію

«Зелений фронт» повідомив про загрозу вирубки дерев в НПП «Гомільшанські ліси», який є об’єктом природно-заповідного фонду України загальнодержавного значення, що функціонує на території Харківської області.

«1 квітня поточного року за незрозумілих обставин не було продовжено контракт з директором НПП «Гомільшанські ліси» О. Д. Мотляхом, який очолював нацпарк з моменту його заснування… У зв’язку з цим, ХОГО «Зелений фронт» звертається до Вас із проханням: ініціювати відкритий та прозорий конкурс на заміщення посади директора, який би дозволив обрати на цю посаду найбільш гідну та професійну кандидатуру», - йдеться у відкритому листі «Зеленого фронту» до голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна.

Під час акції протесту також було повідомлено, що Зміївською районною владою гальмується процес одержання Національним природним парком «Гомільшанські ліси» Державного акту про володіння землею, яка вже передана нацпарку в постійне користування.

comments powered by HyperComments