Гості Євро-2012 зможуть побачити Слобожанщину очима харківських художників

Вівторок, 12 червня 2012, 00:05
До Євро-2012 в обласному центрі культури і мистецтва відкрилася виставка живопису «Слобожанський пейзаж». Вона запланована як один з пунктів культурної програми для гостей Харкова – тут можна побачити улюблені місця жителів області так, як їх побачили харківські художники.
Гості Євро-2012 зможуть побачити Слобожанщину очима харківських художників

«Тут представлені різні автори, різні техніки живопису, різне бачення нашої Слобожанської землі, але їх об'єднує те, що ці роботи написані з любов'ю до свого краю. Не випадково цю виставку ми підготували саме до Євро-2012: експозиція допомагає представити широку палітру харківських красот в зображенні творчих людей», – підкреслила директор обласного центру культури і мистецтва Тетяна Іщенко.

Картини професіоналів висять поряд з роботами народних художників. Серед маститих професіоналів тут можна побачити і картини директора Харківського художнього училища Костянтина Савченко, викладача Харківської академії мистецтва та дизайну, професора Анатолія Кузьменка, пейзажі Миколи Дородного, роботи Миколи Білоусова, Сергія Мангушева, Лідії Кулик, Ольги Бережної, Георгія Фоменкова та інших.

Виставка працюватиме до 30 червня з 10.00 до 17.30 за адресою вул. Пушкінська 62, малий зал 2-го поверху, вихідний – неділя.

comments powered by HyperComments