Харків'яни провели пікет на захист безпритульних тварин

Ірина Гончарова  |  Неділя, 17 червня 2012, 21:39
У Харкові відбулась чергова акція на захист безпритульних тварин. До будівлі обласної адміністрації прийшли понад 100 харків'ян. Деякі прийшли із своїми чотириногими друзями. Зоозахисники протестували проти введення в експлуатацію так званого «Центру утримання безпритульних тварин».
Харків'яни провели пікет на захист безпритульних тварин

Як з’ясувалося під час відкриття цього Центру, тварини будуть перебувати там лише 5-7 днів, після цього тварин знищать.

Така постановка питання здивувала навіть міністра екології та природних ресурсів України Е.Ставицького. Міністр обіцяв розібратись у цій проблемі. Для того щоб міністр Е.Ставицький розбирався більш ефективно харківські зоозахисники організували пікет. 
 
Міністерство екології готово виділяти мільйони гривень на створення таких жорстоких установ. І зовсім не готово жодної копійки витратити на соціальну рекламу пропаганди відповідального ставлення до тварин, необхідності стерилізації, на те щоб зробити стерилізацію доступною, і таким чином зменшити жахливий конвеєр смерті.
 
Кілька тижнів тому з листом до мера Харкова Г. Кернеса звернулися всесвітньо відомі французькі актори Бріджит Бардо та Ален Делон, які вимагають припинити знищення тварин заради збереження Україною образу цивілізованої і гуманної країни. "Про велич країни і моральний стан її народу можна судити по тому, як у ній ставляться до тварин" – цитують актори слова індійського філософа і політика Махатми Ганді.

comments powered by HyperComments