Харківці відзначили День Конституції та 71-шу річницю проголошення Акту відновлення Української Держави

Жанна Титаренко  |  Субота, 30 червня 2012, 21:22
З нагоди цих свят відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, каменя встановленого на честь проголошення Незалежності України та пам’ятного каменю воякам УПА.
Харківці відзначили День Конституції та 71-шу річницю проголошення Акту відновлення Української Держави

 

Представники українських громадських організацій вкотре згадали про порушення конституційних прав громадян України і нагадали про важливість Акту відновлення Української Державності, який був проголошений 30 червня 1941 року.

«…На західних землях України твориться влада, яка підпорядковується Українському Національному Урядові, що створиться в столиці України – Києві з волі українського народу…», - йшлося в листівках, які поширювали біля станції метро Університет.

Харківський осередок «Молодої Просвіти» з нагоди цих свят запросив усіх охочих до обговорення конституційних прав громадян України та методів їх захисту.

Про звернення до судів різних рівнів, прокуратуру, омбудсмена і Європейського суду розповів член «Молодої Просвіти», студент юридичного факультету Юридичної Академії України ім. Ярослава Мудрого Іван Красиля.

comments powered by HyperComments