Форум об'єднаної опозиції оголосив резолюцію передвиборчої програми

Жанна Титаренко  |  Четвер, 12 липня 2012, 13:35
Керівники харківських осередків партій, що ввійшли до об'єднаної опозиції, прозвітували за двомісячний період розробки програми розвитку України на найближчі декілька років та оголосили резолютивну частину цієї програми.
Форум об'єднаної опозиції оголосив резолюцію передвиборчої програми

Керівник штабу об'єднаної опозиції Віталій Немілостівий зазначив, що за два місяці узгодженої співпраці у місті та області було проведено 78 заходів, серед яких - серія експертних круглих столів, зустрічі та обговорення програми розвитку країни з громадськістю тощо.

"В опозиційну програму розвитку країни було внесено більше 500 зауважень і доповнень", - зауважив Віталій Немілостівий.

Екс-міністр соціальної політики уряду Юлії Тимошенко Людмила Денисова під час форуму зауважила, що першими завданнями програми об'єднаної опозиції є створення нових робочих місць, забезпечення гідної оплати праці і пенсій.

Керівник Харківського осередку партії ВО "Свобода" Ігор Швайка зауважив, що буде жорстко критикувати діяльність об'єднаної опозиції, але робитиме це лише в закритих колах.

"Неявка на сесію міськради є бездіяльністю з боку опозиції", - зазначив Ігор Швайка,  коментуючи позачергову сесію Харківської міської ради, присвячену підтримці нового мовного закону.

Ігор Швайка також запросив усіх присутніх і всіх небайдужих мешканців міста прийти на збори з питань місцевого референдуму за відставку міського голови Геннадія Кернеса та перевибори депутатів Харківської обласної і міської рад. Збори відбудуться сьогодні, о 18.00 в Палаці Культури ХЕМЗ.

Учасники форуму також висловили своє ставлення до чинної влади і торкнулись питань фальсифікацій на парламентських виборах.

Однак прозвучали й оптимістичні настрої.

"Якщо ми дозволимо собі потонути в аналітичних роздумах про те, в кого є шанси, а в кого - немає, ми - програємо", - зазначив депутат Харківської обласної ради Іван Варченко.

У резолютивній частині форуму було зазначено, що в програму розвитку країни буде включено новий розділ, присвячений захисту національної безпеки України, кожного кандидата об'єднана опозиція обиратиме відкритим шляхом, з залученням до обговоренб рядових членів опозиційних партій.

Наступний з'їзд об'єднаної опозиції заплановано провести 31 липня поточного року.


 

comments powered by HyperComments