Дзержинський районний осередок Народного Руху України перейшов до лав партії ВО "Батьківщина"

Жанна Титаренко  |  Четвер, 12 липня 2012, 14:25
Дзержинська районна партійна організація міста Харкова Народного Руху України (НРУ) офіційно заявила про вступ до партії ВО "Батьківщина". Однією з причин таких дій стала відмова обласного партійного керівництва підтримати всеукраїнські акції протесту проти нового мовного закону.
Дзержинський районний осередок Народного Руху України перейшов до лав партії ВО "Батьківщина"

Колишній голова Дзержинської районної партійної організації НРУ Станіслав Тимошенко заявляє, що вийшов з партії через вкрай низьку політичну і громадську активність Харківського осередку Народного Руху України.

Лілія Сафарова теж пояснює свій особистий вихід з НРУ численними відмовами обласного партійного керівництва щодо участі в різних політичних і громадських акціях.

"На базі ВО "Батьківщина" плануємо створити нову правозахисну організацію. Розпочали активну співпрацю з українською діаспорою у США та Канаді", - зазначила Лілія Сафарова.

До лав партії ВО "Батьківщина" остаточно вирішили перейти 14 рухівців. Ще декілька людей вийшли з НРУ, але з подальшим вступом до інших партій ще не визначилися.

Водночас голова Харківської міської партійної організації Народного Руху України Олександр Денисенко вважає, що перехід Дзержинської районної організації НРУ до лав ВО "Батьківщина" стався виключно через особистісний конфлікт Станіслава Тимошенка з обласним партійним керівництвом.

"Найближчим часом будуть проведені збори і сформовано новий Дзержинський районний осередок міста Харкова Народного Руху України", - додав Олександр Денисенко.

comments powered by HyperComments