Представники різних християнських конфесій спільним коштом видали «Новий Заповіт» для людей з вадами зору

Жанна Титаренко  |  Четвер, 19 липня 2012, 23:56
Сьогодні відбулось соціальне служіння в Харківському обласному центрі паліативної медицини. За ініціативи Українського Біблійного Товариства було видано 20 тисяч примірників Нового Заповіту (великими літерами). Кошти у видавництво Нового Заповіту вкладало 15 різних християнських конфесій, серед яких – баптисти, п’ятидесятники, лютерани, Церква «Нове Життя» тощо.
Представники різних християнських конфесій спільним коштом видали «Новий Заповіт» для людей з вадами зору

 

У хоспісі для пристарілих представники різних християнських конфесій дотримувались такого правила: в жодному разі не агітувати людей за прихід до певної конфесії та не вдаватись до критики церков інших християнських віросповідань.

(Спільна молитва пасторів і сестер різних християнських конфесій)

«Ми повинні нести Слово Боже про Христа Спасителя, про його смерть за наші гріхи і воскресіння», - зазначив голова Східного регіонального представництва Українського Біблійного Товариства Володимир Агафонов.

(Володимир Агафонов презентує нове видання Нового Заповіту для слабозрячих людей)

Як виявилося, більшість підопічних хоспісу є віруючими людьми. Вони з радістю погоджувалися на спілкування з християнськими пасторами і щиро дякували за доступні для читання книги Нового Заповіту.

(Молитва за покріплення віри і здоров'я підопічних хоспісу)

«Дякую, що вислухали мене. Чимось розрадили. Дуже вдячна Вам за Новий Заповіт», - найбільше запам’яталися слова вдячності тяжкохворої Тамари.

comments powered by HyperComments