Підприємців Центрального ринку змушують сплатити по 45 тисяч гривень

Жанна Титаренко  |  Четвер, 2 серпня 2012, 15:11
Cьогодні підприємці пікетували Харківську міську раду з вимогою не проводити реконструкцію Центрального ринку до закінчення терміну оренди торгових місць.
Підприємців Центрального ринку змушують сплатити по 45 тисяч гривень

 

Підприємці також вимагають створити спеціальну комісію з представників Харківської міської ради і профспілки підприємців, яка визначить доцільність реставрації і її вартість.

Підприємцям, які не мають 45 і більше тисяч гривень на оплату нового торгового контейнера, адміністрація ринку пропонує безкоштовне переміщення їх кіосків у менш прибуткові місця або підвищену щомісячну орендну плату.

Водночас директор Центрального ринку Юрій Медведєв стверджує, що завжди дбає про соціальну рівність: “250 інвалідів і пенсіонерів торгують без жодної сплати за містове”.

Юрій Медведєв також пообіцяв вести переговори особисто з кожним незадоволеним підприємцем і компенсувати збитки, яких зазнають підприємці внаслідок припинення торгової діяльності на час реконструкції.

Але підприємці стверджують протилежне: жодної компенсації не буде. До того ж, їм доведеться припинити торгівлю у дуже прибутковий сезон.

 

comments powered by HyperComments