На пошук контактів з оперативною частиною ДАІ знадобилося 15 хвилин. Правопорушник з місця події зник

Жанна Титаренко  |  Четвер, 16 серпня 2012, 23:27
Мажор ледь не наїхав на людей у парку Шевченка. За це йому загрожує штраф від 600-800 гривень. Працівники Державної автоїнспекції приїхали на місце подій аж через 40 хвилин після інциденту.
На пошук контактів з оперативною частиною ДАІ знадобилося 15 хвилин. Правопорушник з місця події зник

Свідком подій також був один із чергових працівників міліції.

Черговий працівник міліції дав декілька довідкових телефонів ДАІ. Жоден з наданих номерів не відповідав. Потім очевидці зателефонували на 102. Нарешті, черговий надав номер оперативного відділку ДАІ: (057) 707-01-02.

З очевидцями подій говорив черговий Козачкін Руслан Вікторович.

“ДТП не трапилося... Так ми не можемо покарати за перевищення швидкості. Як Ви це доведете?.. А як за відео записом можна визначити швидкість”,- зазначив Руслан Козачкін.

На запитання про те, чи можна їздити на шаленій швидкості по тротуарні плитці навколо памятника Тарасу Шевченку черговий мовчав. Потім Руслан Козачкін ще раз наголосив на тому, що свідчень очевидців для покарання правопорушника замало.

Почувши, що є відео запис подій, де зафіксований номер авто, Руслан Козачкін здивованим голосом запитав як те все можна переписати на диск, але все ж таки погодився надіслати на місце подій оперативну групу ДАІ.

На пошук номеру телефону чергової частини ДАІ і їх виклин на місце подій очевидці витратили 15 хвилин часу.

На місце подій прибув сержант Богдан Тентюк і зібрав свідчення очевидців.

За словами сержанта Богдана Тенюка, якщо правоохоронці таки знайдуть водія авто, то йому загрожує штраф у розмірі від 600 до 800 гривень або позбавлення прав водія терміном на 6 місяців. Міру покарання визначатиме суд.

 

 

comments powered by HyperComments