На виборчий округ № 177, в якому балотується «регіонал»-залізничник, теж завезуть дитячі майданчики

Неділя, 2 вересня 2012, 23:23
Відділ освіти Куп’янської міськради Харківської області 20 серпня за результатами тендеру уклав з ТОВ «Центр дитячого та спортивного обладнання» угоду на придбання дитячих ігрових майданчиків загальною вартістю 429 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
На виборчий округ № 177, в якому балотується «регіонал»-залізничник, теж завезуть дитячі майданчики

Кожен з трьох комплексів вартістю 143 тисячі кожен має складатися з восьми башт з містками й переходами, трьох гірок, павутини для лазіння і т.д. Майданчики мають встановити впродовж серпня-вересня на території дитсадків № 4 і №15 (смт. Ківшарівка у м. Куп’янськ)  та на території гімназії № 3 (сел. Куп’янськ – Вузловий).

Також ігровий майданчик за 175 тис грн. придбав відділ освіти Ізюмської міськради. Відповідну угоду було укладено з підприємцем Масаловим О.П.

Ізюм і Круп’янськ належать  до 177 виборчого округу, за яким балотується Віктор Остапчук – депутат Харківської облради від Партії регіонів, начальник Південної залізниці.

Нагадаємо, ігрові майданчики на 492 тис грн. придбав відділи освіти Первомайського виконкому. По округу № 178,  який включає місто Первомайський та Первомайський район, балотується брат голови Харківської обласної адміністрації Дмитро Добкін.

comments powered by HyperComments