У що можна потрапити, беручи кредит без довідки про доходи

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 21 вересня 2012, 12:14
Банківські відділення дають кредити на різних умовах. Зазвичай, повну вартість кредиту позичальник дізнається після його повернення. Там де менші відсотки – нерідко знімають гроші за «обналічку» та нараховують великі штрафи за невчасний перерахунок платежів.
У що можна потрапити, беручи кредит без довідки про доходи

Аби не вскочити в якусь халепу з банківським кредитом та отримати достовірну інформацію про умови кредитування у різних банках Лариса Ліпік звернулася у спеціальну фірму, яка надає інформаційні послуги з банківського кредитування.

ФОП Саєнко Юрій Ігорович зобов’язався надавати інформаційні послуги про найвигідніші умови кредитування, уклав спеціальний договір і взяв за послуги одну тисячу гривень.

Однак жодної інформації про умови кредитування Лариса Ліпік не отримала.

«Мені дали список адрес філіалів різних банків, де взагалі кредитів не дають. Сказали, прийдеш в Ерсте Банк (по вул. Тракторобудівників), там буде приймати Оксана, скажете, що Ви від нашої фірми і Вам дадуть кредит під 7% річних без довідки про доходи. Я прийшла, а мені сказали, що ніяка Оксана в банку не працює і для оформлення кредиту потрібна довідка про доходи. Аналогічні ситуації були й в інших відділеннях», - згадує Лариса Ліпік.

Тепер ФОП Саєнко Юрій на дзвінки замовниці не відповідає і повернути гроші за ненадані послуги відмовляється.

Лариса Ліпік знайшла таку фірму через оголошення в газеті «Премьер» від 15 вересня поточного року.

Коментувати свою діяльність фірма відмовляється.

comments powered by HyperComments