Конкурс-аукціон: Харківська молодь та Сергій Жадан “продаються” заради дітей

Руслана Коренчук  |  Четвер, 15 листопада 2012, 21:47
Цієї осені стартувала вже друга ініціатива харківських активістів щодо проведення благодійного аукціону лотів-зустрічей з цікавими та відкритими до спілкування людьми Харкова.
Конкурс-аукціон: Харківська молодь та Сергій Жадан “продаються” заради дітей

Суть конкурсу-аукціону проста: кожен бажаючий розміщує своє фото в соціальній мережі,  пише коротеньку інформацію про себе і автоматично стає “лотом”. Інші учасники спільноти оцінюють даний “лот” та пишуть ціну, котру вони будуть готові заплатити за зустріч із цією людиною. Таким чином збираются кошти для придбання розвиваючих ігр, солодощів, одягу, всього необхідного для дітей-сиріт Харківської області. До ініціативи щодня долучаються все нові і нові люди, яким небайдуже святкування зимових свят у дитбудинках Харкова, а за сприяння ХОМГО “ФРІ” до цього аукціону долучився письменник  Сергій Жадан, очікується доєднання інших відомих людей Харкова.

Свої кандидатури-фото можна розмістити в альбомах з 5 листопада 2012 р. до 5 грудня 2012 р. до 22.00.  Ставки-коменти під фото можна робити також до 5 грудня .
Оплату організатори будуть приймати з 6 по 15 грудня.  Після цього буде організована поїздка до, власне, дитячих будинків до Дня Святого Миколая.

comments powered by HyperComments