Із партії УДАР виганяють тих, що відпрацювали на виборах

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 10 грудня 2012, 12:05
Члени Великобурлуцької районної парторганізації УДАР повідомили про величезний скандал і невизнання нового голови їх осередку. Як виявилося потім, з партії також виключили заступника голови Харківського обласного осередку партії УДАР Катерину Курашову.
Із партії УДАР виганяють тих, що відпрацювали на виборах

В’ячеслав Виноградов, Юрій Зарубін та Володимир Бондар повідомляють, що повірили у щирість гасел Віталія Кличка та об’єднались для створення Великобурлуцької районної організації партії УДАР.

«Нам вдалося згуртувати передових представників громадськості: працівників освіти та медицини; підприємців та фермерів. Нас об’єднувало лише одне бажання: відстоювати українську національну ідею, державний суверенітет та демократію», - стверджує В’ячеслав Виноградов.

У цьому осередку колотнеча почалася ще до виборів.

«Без узгодження з нами було створено виборчий штаб Великобурлуцької районної в Харківській області організації Політичної партії УДАР, який очолив кримінальний злочинець Броніслав Юрійович Гредасов. На даний час колишній слідчий карного розшуку Великобурлуцького РВ ГУМВС України в Харківській області Б.Ю. Гредасов відбуває умовний термін покарання за хабарництво.

Під час виборчої кампанії районний виборчий штаб нагадував корчму, зустрічі з виборцями не проводились, агітаційні матеріали належним чином не роздавались», - продовжує В’ячеслав Виноградов.

Засновники районного осередку партії УДАР також поскаржилися на те, що обласне керівництво наполягало на тому, щоб вони не звертали увагу на судимість Броніслава Гредасова і визнали його своїм головою.

За протилежною думкою «Справжня варта» звернулась до заступника голови Харківської обласної організації Політичної партії УДАР Катерини Курашової.

«Це, мабуть, Вам про все це розповів В’ячеслав Виноградов?.. Так він уже не є членом партії, так як і Броніслав Гредасов. Не є членами партії і Юрій Зарубін та Володимир Бондар. Жоден з них не є членом партії УДАР. За рішенням політради від 22.11.2012 і я теж не є членом партії», - зазначила Катерина Курашова.

 «У Великобурлуцькому осередку уже є новий голова», - додала Катерина Курашова, однак з’ясувати, хто ж зараз очолює цю районну парторганізацію УДАР, так і не вдалося.  

comments powered by HyperComments