Родинні цінності: старший брат передав “Нафтогаз” молодшому - депутату Харківської міськради

П'ятниця, 14 грудня 2012, 14:33
Олександр Кацуба, депутат Харківської міської ради, призначений заступником голови правління НАК “Нафтогаз України”. До цього часу 26-річний "регіонал" був заступником голови правління державного акціонерного товариства «Чорноморнафтогаз».
Родинні цінності: старший брат передав  “Нафтогаз” молодшому - депутату Харківської міськради

У родині Кацуб після парламентських виборів відбулись певні професійні пересування: батько - колишній голова Дергачівської районної державної адміністрації Володимир Кацуба обраний народним депутатом в мажоритарному окрузі № 175. Старший брат - до 19 листопада заступник голови правління Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” Сергій Кацуба теж обраний до Верховної Ради на Київщині.  На зміну новоспеченому законодавцю до "Нафтогазу" на ту ж посаду Кабінетом міністрів призначено його молодшого брата Олександра.

Останній, згідно з офіційною біографією, хлопець надзвичайно професійний та обдарований. У 17 років - приватний підприємець, практично одночасно встиг навчатися в двох солідних навчальних закладах - ХНУ ім. Каразіна та Національній юридичній академії України ім. Ярослава Мудрого за фахом "Фінанси" та "Правознавство" відповідно.

Після здобуття вищих освіт, попри зайнятість успішною професійною та політичною кар'єрою, напружено працював на академічній ниві (радше, на трьох нивах): аспірантура в Каразінському університеті по добре опанованій родиною темі "Рента і квазірента", здобування майбутньої юридичної дисертації в Харківському навчально-науковому інституті права і масових комунікацій та магістратура в Московському університеті нафти і газу. З такою фантастичною працездатністю та широкими знаннями юний О.Кацуба, звичайно, в майбутньому може завдати користі не лише "Нафтогазу", але й усім установам, в назві яких ще зустрічається слово "Україна".

Докладніше про новаторську кадрову політику та її можливі наслідки дивіться статтю "Казус сім'ї Кацуб".

comments powered by HyperComments