На Харківщині оголошено штормове попередження

Андрій Іванов  |  Субота, 22 грудня 2012, 13:38
Міністерство надзвичайних ситуацій оголосило штормове попередження в Харківській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській і Київській областях.
На Харківщині оголошено штормове попередження

За інформацією МНС, 22 грудня на території цих областей очікується сильний сніг, місцями хуртовини, на дорогах ожеледиця. Подекуди пориви вітру сягатимуть 15-18 м/с.

У Харківському обласному центрі гідрометеорології підтвердили, що протягом 22 грудня на території області очікується ускладнення погодних умов: сильні опади у вигляді снігу, мокрого снігу, ожеледь, налипання мокрого снігу.

Обласне управління ДАІ, з огляду на оголошене штормове попередження, рекомендувало водіям за можливістю утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав –  бути максимально уважними та обережними за кермом.

У Державтоінспекції водіям нагадали, що в умовах снігопаду необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися через мости та естакади, відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

comments powered by HyperComments