Михайло Добкін каже, що Янукович-молодший не буде президентом ФК «Металіст»

Андрій Іванов  |  Четвер, 27 грудня 2012, 00:53
Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін спростовує розповсюджену в ЗМІ інформацію про те, що президентом футбольного клубу «Металіст» стане син Президента України, бізнесмен Олександр Янукович.
Михайло Добкін каже, що Янукович-молодший не буде президентом ФК «Металіст»

На брифінгу М.Добкін повідомив, що президентом ФК «Металіст» стане його власник Сергій Курченко.

«Я прізвище та ім’я Олександра Януковича на цю посаду чую виключно від вас. Можливо, у вас є якась інсайдерська, відома виключно вам інформація. Мені вона невідома. Наскільки мені відомо на 99% президентом клубу стане Сергій Курченко, який вчора зробив заяву про розвиток команди. На офіційному сайті футбольного клубу «Металіст» виклав своє бачення майбутнього «Металіста», який, напевно, зробить усе, що він сказав, у тому числі доведе до логічного завершення придбання стадіону «Металіст», - сказав М.Добкін.

Довідка. Стадіон «Металіст» на 40 тисяч глядацьких місць був реконструйований до Євро-2012 і офіційно відкритий 5 грудня 2009 р. Стадіон реконструйований у форматі приватно-державного партнерства: 30% загальної суми вкладень становлять приватні інвестиції бізнесмена О.Ярославського (генерального інвестора і координатора підготовки Харкова до Євро-2012, президента групи DCH і ФК «Металіст), 70% - бюджетні кошти. Загальна сума внесених у той час в реконструкцію стадіону інвестицій становила 95,3 млн дол. У 2011 р. О.Ярославський додатково інвестував у реконструкцію ігрового поля стадіону «Металіст» близько 3 млн євро.

comments powered by HyperComments