Харківська опозиція підписала угоду про спільні дії на проміжних виборах до місцевих рад регіону

Андрій Іванов  |  Середа, 23 січня 2013, 10:46
Харківські обласні організації опозиційних політичних партій підписали угоду про спільні дії на проміжних виборах до місцевих рад регіону. Відповідну угоду під час урочистого мітингу до Дня Соборності України, який відбувся у пам'ятника Т.Шевченку, виголосив голова Харківської облорганізації ВО «Свобода», народний депутат України Ігор Швайка.
Харківська опозиція підписала угоду про спільні дії на проміжних виборах до місцевих рад регіону

 

За його словами, політичні партії ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», партія «Удар», партія «Народний Рух України», Фронт змін, Партія «Реформи і порядок» та Громадянська позиція домовилися на проміжних виборах до місцевих ради регіону висунути єдиного кандидата.

«На проміжні вибори до Харківської обласної та Харківської міської рад, всі без винятку опозиційні сили на Харківщині домовилися про спільні та узгоджені дії. Через узгодження різних поглядів ми домовилися, що 24-го лютого єдиний кандидат від кожної партії підтримуватиметься всіма іншими опозиційними силами», - заявив І.Швайка.

Перед урочистим мітингом до Дня Соборності України, на який зібралося близько 200 осіб, Архієпископ Харківський та Полтавський Ігор провів молебень за соборність української нації.

«Історія України вчить нас тому, що потрібно не тільки оголошувати цінності, але і їх захищати. Ми можемо розраховувати на те, що нам вдасться оборонити нашу незалежність, соборний характер нашої держави лише за однієї умови: коли ми будемо мати сили її захищати. І коли ми вступаємо в обіцяний простір нашої незалежності, ми маємо також пам’ятати про необхідність бути мужніми, відважними, вміти боронитися від ворогів, вміти боронити наші цінності, котрі є основною засадою нашої держави. Коли недружні Україні сили намагаються знекровити нас, позбавити волі до свободи, волі до майбутнього, ми молимося за те, щоб Бог нам дав мудрості і сили бути разом», - зазначив Архієпископ Ігор.

comments powered by HyperComments