Стадіон «Металіст» продадуть до кінця 2013 року – Харківська облдержадміністрація

Андрій Іванов  |  П'ятниця, 25 січня 2013, 20:50
Необхідний для реалізації обласного спортивного комплексу «Металіст» пакет документів планується зібрати до ІІІ кварталу 2013 року. Як повідомив сьогодні журналістам голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, зараз продовжується збір документів, які необхідні для виставлення на продаж стадіону «Металіст».
Стадіон «Металіст» продадуть до кінця 2013 року – Харківська облдержадміністрація

«Приблизно в ІІІ кварталі 2013 року ми завершимо збір необхідного пакету документів для того, щоб запропонувати депутатам Харківської обласної ради винести головну спортивну арену Харкова на конкурс із реалізації. Я впевнений, що покупець буде один. Після того, як буде ухвалено рішення, буде запрошений незалежний експерт, який оцінить ту частину стадіону, яка фінансувалася за рахунок державного, обласного та міського бюджету, а також залишкову балансову вартість стадіону, яка була перед початком реконструкції. Все це буде предметом подальших переговорів з реалізації», - сказав М.Добкін.

На думку голови адміністрації, приблизна вартість стадіону становитиме 560 - 562 млн грн. (близько 70 млн дол).

М.Добкін запевнив, що звернеться до Президента України Віктора Януковича з проханням не вилучати з місцевих бюджетів гроші від продажу ОСК «Металіст» та спрямувати їх у повному обсязі на реалізацію соціальних та інфраструктурних об’єктів на території регіону.

«А далі я буду звертатися до глави держави Віктора Януковича, щоб вся сума без виключення залишилася для реалізації дуже важливих для нашого регіону інфраструктурних, соціальних і гуманітарних проектів, які за допомогою цього фінансування можна було б втілити в життя», - сказав М.Добкін.

comments powered by HyperComments