Харківська опозиція готова разом боротись на проміжних місцевих виборах 24 лютого

Дарія Гриценко  |  Неділя, 27 січня 2013, 15:54
26 січня, в рамках конференції обласної організації ВО «Свобода», відбулась зустріч представників опозиційних сил з питання підготовки до проміжних виборів до Харківських міської та обласної рад, які призначені на 24 лютого 2013 р.
Харківська опозиція готова разом боротись на проміжних місцевих виборах 24 лютого

На конференції голова Харківської обласної організації ВО «Свобода» Ігор Швайка повідомив, що члени партій «Батьківщина», «Свобода», «УДАР» на всі найближчі вибори вирішили висувати тільки узгоджених кандидатів. При цьому «УДАР» не висуває кандидатів, але підтримує кандидатури «Свободи» і «Батьківщини»,  «не вдаючись у подробиці».

Окремо наголосив на значенні альянсу опозиції голова Харківської «Батьківщини» Арсен Аваков, коли наводив результати виборів по 4-х округах, в яких відбудуться перевибори. Днем раніше на зібранні ВО «Батьківщина» визначилась із кандидатами в Орджонікідзевському районі Харкова та Зміївському районі області та щодо підтримки «свободівських»  кандидатів в Жовтневому та Дергачівському районах.

«Ми не говоримо про шанси, ми говоримо про бій, в якому треба перемогти!» - каже опозиція.

Довідка: 28 жовтня 2012 року депутати Харківської обласної ради Володимир Кацуба (округ № 33, Дергачівський район) і Євген Мураєв (округ № 37, Зміївський район) та депутати Харківської міської ради Володимир Мисик (округ № 41, Орджонікідзевський район) і Анатолій Денисенко (округ № 12, Жовтневий район) були обрані народними депутатами України. Замість них у названих округах 24 лютого 2013 року мають обрати нових депутатів місцевих рад на так званих проміжних виборах, на яких опозиція Харківщини висуває узгоджених кандидатів.

25 січня 2012 року  конференції  Харківських міської та обласної організацій ВО  "Батьківщина" висунули кандидатами до Харківської міської ради по 41-ому виборчому округу (Орджонікідзевський район Харкова) підприємця  Андрія Лобяна, а кандидатом до обласної ради по 37-ому округу (Зміївський район) - головного редактора газети "Зміївський кур'єр" Олександра Сумця.

comments powered by HyperComments