Під Красноградом зіткнулися інкасаторський автомобіль і «Жигулі» - один загиблий і двоє травмовані

Андрій Іванов  |  Вівторок, 29 січня 2013, 18:00
У Красноградському районі Харківської області на 107-му км автошляху Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта внаслідок лобового зіткнення спеціального автомобіля Управління державної служби охорони (УДСО) Hyundai Tucson та автомобіля ВАЗ-2106 загинула одна людина, ще двоє були травмовані.
Під Красноградом зіткнулися інкасаторський автомобіль і «Жигулі» - один загиблий і двоє травмовані

У прес-службі прокуратури Харківської області з посиланням на прокурора Красноградського району Андрія Середу зазначили, що аварія сталася 28 січня близько 18.30.

За даними прокурора, на місці аварії загину водій «Жигулів», його пасажир, а також водій автомобіля Hyundai Tucson отримали травми та були госпіталізовані.

У інкасаторському автомобілі, крім водія, знаходились молодший інспектор супроводження охорони і перевезення валютних цінностей УДСО та два представники банку. Всі вони від госпіталізації відмовились.

Дані про подію занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Прокуратурою району розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Водночас у Відділі зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області заявили, що аварію спровокував водій автомобіля ВАЗ-2106, який був п’яним.

За даними міліції, під час службового розслідування було встановлено, що троє жителів Красноградського району після спільного вживання спиртних напоїв виїхали на автомобілі ВАЗ-2106 з одного із сіл до міста Краснограда.

П’яний водій легковика не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і врізався в інкасаторський автомобіль, який виконував службове завдання по супроводженню уповноважених осіб одного з банків Харкова, здійснюючи інкасацію грошових коштів цього банку.

У міліції додали, що один з пасажирів «Жигулів» втік з місця події. Інший пасажир отримав незначні тілесні ушкодження. За результатами медичного обстеження вміст алкоголю у нього в крові склав 2,3 проміле.

comments powered by HyperComments