У колонії Юлії Тимошенко свято – за працьовитість достроково звільнили дев’ятьох засуджених

Андрій Іванов  |  Неділя, 10 лютого 2013, 23:22
Дев'ятеро засуджених жінок, які відбували покарання у Качанівській виправній колонії № 54, були звільнені умовно-достроково. Як повідомили в Управлінні Державної пенітенціарної служби України (ДПтСУ) в Харківській області, 8 лютого жінки були звільнені «завдяки сумлінній праці та бажанню виправитися».
У колонії Юлії Тимошенко свято – за працьовитість достроково звільнили дев’ятьох засуджених

«Звільнення жінок проходило за традицією: прощальне слово засудженим, котрі ще перебувають в установі, від тих, хто вже залишає ці стіни, добре слово від представників адміністрації, пісня у подарунок жінкам, котрі звільняються та прощання під оплески засуджених, кожна з яких докладає максимум зусиль, щоб опинитися на їхньому місці», - додали у ДПтСУ.

Як відомо, у грудні 2011 року екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко була етапована до Качанівської виправної колонії Харкова для відбування покарання у вигляді 7 років позбавлення волі за підписання «газових угод» із Росією. Незважаючи на те, що Ю.Тимошенко фактично вже майже 10 місяців перебуває на лікуванні у ЦКЛ «Укрзалізниці», формально вона відбуває покарання саме в Качанівській колонії.


comments powered by HyperComments