Чугуївський Центр правової інформації поширив свою діяльність на Куп'янський район

Понеділок, 1 липня 2013, 13:41
Завдяки співпраці правозахисників і ЗМІ, важлива й необхідна громадянам правова інформація поширена серед жителів Куп’янщини, які раніше не мали доступу до безкоштовної правової допомоги. Куп’янськ – одне з найбільших міст Харківської області, у його жителів часто виникають правові проблеми, вирішити які без допомоги юристів доволі складно, але фахівців, які б надавали людям безоплатні консультації, ще немає.
Чугуївський Центр правової інформації поширив свою діяльність на Куп'янський район

Тому голова Чугуївської правозахисної групи, член Харківської правозахисної групи, відомий адвокат Роман Лихачов вирішив провести у райцентрі Куп'янськ безкоштовну правову консультацію для жителів всього району. Допомагав йому з організацією виїзного прийому координатор Чугуївського Центру правової інформації та консультацій Юрій Чумак.

На перший прийом адвоката, який провели 20 червня, звернулось 8 мешканців Куп’янщини. Всі вони  отримали кваліфіковану та безоплатну юридичну допомогу.

Після роботи в приймальні Р. Лихачов провів «пряму телефонну лінію» в редакції місцевої незалежної газети «Наш город» і відповів на запитання читачів. Результати «прямої лінії» були опубліковані на шпальтах «Нашего города».

Таким чином, завдяки співпраці правозахисників і ЗМІ, важлива й необхідна громадянам правова інформація поширена серед жителів Куп’янщини, які раніше не мали доступу до безкоштовної правової допомоги.

Довідка:

Чугуївська правозахисна група:

Адреса: 63503, Харківська обл., м. Чугуїв, вул. Р. Люксембург, 16-а.

Контактна особа:  Юрій Володимирович Чумак, керівник приймальні, тел.  099-063-27-37

електронна пошта: chpg@ukr.net

comments powered by HyperComments