Святкові гуляння «Віват Бухгалтер!» 16 липня зберуть у Харківській опері 1500 бухгалтерів

П'ятниця, 12 липня 2013, 20:15
16 липня в Україні вже традиційно відзначається День бухгалтера. Група компаній «Фактор» за підтримки Харківської обласної державної адміністрації цього дня щороку проводить святковий захід «Віват Бухгалтер!». У День бухгалтера Харківський національний академічний театр опери та балету збере 1500 представників найширшої аудиторії фінансового сектора — бухгалтерів-практиків, аудиторів, керівників підприємств, фінансових менеджерів.
Святкові гуляння  «Віват Бухгалтер!»  16 липня зберуть  у Харківській опері  1500 бухгалтерів

На бухгалтерів чекають подарунки і сюрпризи, радість спілкування з колегами та заслужені нагороди. У програмі цьогорічного свята – привітання бухгалтерської громади керівниками Харкова і області, керівництвом Головного управління Міністерства доходів у Харківській області, Головного управління Державного казначейства України у Харківській області та нагородження кращих представників професії.

Завершить урочистий святковий вечір музичне привітання від популярного українського гурта  «ТіК».

 

Довідка

16 липня 1999 року в нашій державі  був ухвалений «Закону про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». Саме ця дата  неофіційно почала відзначатись  як професійне свято спеціалістами фінансової сфери.  

У  2003 році  Група компаній «Фактор» вперше в Україні провела урочистий вечір  «Віват Бухгалтер!», який викликав великий резонанс та підняв престиж цієї професії  на новий рівень. 

У  2004 році Указом Президента України 16 липня було офіційно названо професійним святом —  Днем бухгалтера.  


Додаткова інформація:
(057) 719-41-18  або  (050) 908-06-16 — Марія Сухіна, спеціаліст зі зв'язків з громадськістю та пресою ГК “Фактор”.


           
 

comments powered by HyperComments