Dzidzio вперше в Харкові: як це було

Понеділок, 12 серпня 2013, 14:48
9 серпня в Харкові вперше виступив «мегапопулярний» гурт із західної України Dzidzio.
Dzidzio вперше в Харкові: як це було

Це був дуже незвичайний і довгочікуваний виступ. Ці хлопці роблять багато речей не так, як усі, і цим вони й цікаві. Наприклад, гурт знімає кліпи по 20 хвилин, які «кишать» ненормативною лексикою. Вони прості і тим близькі народові, вони епатажні і тим «чіпляють».

Зрозуміло, що хлопці виконали найпопулярнвшв пісні «Каділлак», «Я тя кохам», «Сусіди», «Оксана», «Ялта» та ін.

 Дуже сподобалося ставлення Dzidzio до публіки, своїх прихильників. Це – один із небагатьох артистів, який приділив увагу за час концерту всім. Листівки з автографом отримали всі бажаючі, фани отримували від свого кумира ще й  диски.

Після концерту, який завершився близько третьої години ночі, артист не поспішав покинути публіку, із задоволенням спілкувався і навіть розповів, що до виходу готується нова пісня «Я і Сара».

Також соліст «мегапопулярного гурту» збирається взяти участь в новому ток-шоу на «Новому каналі», де буде «стібати» колег по цеху.

Загалом, не дивлячись на те, що виступ в клубі «Arizona» на Олексіївці почався з трьохгодинним запізненням, всі учасники концерту лишились задоволеними. Хоча людей було небагато, але прийшли найбільш віддані прихильники гурту, частина яких були на легендарному концерті Dzidzio на «Арена Львів»

 Dzidzio, до речі, пообіцяв, що наступного року виступить на стадіоні «Металіст»,  де збере аншлаг.

comments powered by HyperComments