Відчуй колір: 31 серпня Харків перетвориться на веселку

Понеділок, 19 серпня 2013, 17:55
31 серпня в Харкові відбудеться найбільш барвиста подія цього року - фестиваль барв «Холі», який об'єднає людей в одне яскраве багатобарвне співтовариство. «Забудь, хто ти в повсякденному житті, скинь із себе всі ярлики, відчуй колір» - закликають організатори.
Відчуй колір: 31 серпня Харків перетвориться на веселку

Тисячі молодих людей будуть обсипати один одного нешкідливими кольоровими порошками, розмалюють або обіллють барвистою водою всіх навколо під запальну живу музику. Все це дійство буде супроводжуватися інтерактивами, конкурсами, майстер-класами та іншими розвагами.

Захід проходитиме на декількох сценах: крім головної, яка буде відображати проведення всього фестивалю, будуть окремі тематичні майданчики, де кожен зможе знайти цікавий для нього напрямок. Боді-арт та виступи фаєрників, етнічна музика і сучасний рок, танцювальний флеш-моб і масові ігри, інтерактиви та конкурси, ну і звичайно ж, барвистий феєрверк, створений самими учасниками!

Програма фестивалю:

14:00 - збір учасників;

15:00 - урочисте відкриття фестивалю, яке ознаменується барвистим салютом; початок концертно-розважальної програми, протягом якої всі обсипають, розмальовують один одного фарбами;

16:00 - дефіле моделей боді-арт;

17:00 - підготовка до запального танцювального флеш-мобу;

18:30 - шоу моделей ракет, які розпилюють фарбу;

19:00 - барвистий салют - найграндіозніше кольорове божевілля, яке влаштують учасники фестивалю;

19:00 - концерт на головній сцені фестивалю;

21:00 - чаруюче фаєр-шоу;

22:00 - закриття фестивалю.

Впродовж свята (14.00 - 19.00) проходитимуть відкриті майстер-класи з індійським танцям, медитації, йоги, флай-йоги, приготування страв індійської кухні, одягання чалми і сарі, етно-джем, виготовлення індійських сувенірів.

Концертно-розважальна програма включає виступи танцювальних та музичних колективів, ігри, конкурси, вікторини, а також проведення танцювального флешмобу.

На території фестивалю буде зона фуд-корту, де всі охочі зможуть скуштувати страви індійської кухні і не тільки, а також дитячий майданчик з аніматорами, на який батьки матимуть можливість залишити своїх малюків під наглядом.

comments powered by HyperComments