У Харків привезуть виставу для дорослих за мотивами творів Леся Подерв'янського

Четвер, 12 вересня 2013, 20:35
У Харкові знову будуть показувати постановку за творами Леся Подерв'янського. Театр «КРОТ» порадує глядачів виставою для дорослих «Сни Василіси Єгорівни».
У Харків привезуть виставу для дорослих за мотивами творів Леся Подерв'янського
5 жовтня в ККЗ «Україна» виступить київський театр «КРОТ». Трупа покаже виставу за творами культового українського письменника Леся Подерв'янського . «Сни Василіси Єгорівни» - вистава для дорослих. На афішах зазначено, що до перегляду допускаються особи віком від 21 року.
 
Постановка зроблена за мотивами п'єс Леся Подерв'янського «Василиса Єгорівна і мужички», «Король Літр» , «Зупинись, мить, ти прекрасна», «Нірвана, або Альзо Шпрехен Заратустра», «Діана», «Місце встрєчі ізмєніть ніззя, б...  !».
 
Твори Леся Подерв'янського називають українською драматургією нового часу. Як і все нове, у публіки вони викликають різні почуття: від гострого несприйняття до захоплення. Цю виставу вже показали у Львові та Луцьку. Режисер Андрій Крітенко, більше відомий закордоном, а саме в німецькому Штутгарті, де він викладає акторську майстерність, ставить постановки і грає в місцевому театрі.
 
У Харкові «КРОТ» вже показував Подерв'янського. Тоді це був спектакль «Павлік Морозов». Епічна трагедія «Павлік Морозов» поєднує в собі різні міфології, від античності до радянських часів. Це - твір епохи постмодерну з невід'ємною іронією, елементами шоку, шириною розкритих тем.
comments powered by HyperComments