Сьогодні у Чугуєві «тітушки» напали на представників «Свободи», які протестували проти «земельного дерибану»

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 18:27
25 жовтня на активістів ВО «Свобода», які пікетували сесію Чугуївської міськради, було здійснено напад. Активісти ВО «Свобода» та БЮТ вийшли на пікет проти дій керівництва міста, яке лише заохочує безконтрольний розподіл земель у центрі Чугуєва. На сьогоднішній сесії мали розглянути передачу трьох земельних ділянок у самісінькому центрі міста. Ймовірними отримувачами їх називають двох депутатів Чугуївської міськради та родича чиновника міськвиконкому.
Сьогодні у Чугуєві  «тітушки» напали на представників «Свободи», які протестували проти «земельного дерибану»

Також активісти роздавали  під час пікетування листівки, присвячені історичним подіям в Україні

Але під стіни міськради прибули 10-15 чоловіків спортивної вигляду, які напали на пікетувальників, зламали стяги та відібрали партійну символіку.

Харківський провладний ресурс «Городской Дозор» подав це, як прояв громадської свідомості місцевих жителів, які, проте,  чомусь були дуже схожі на знаменитих київських «тітушок».

 https://picasaweb.google.com/106455493580725893935/25201305

Факт нападу підтвердив й народний депутат України Ігор Швайка. «Сьогодні під час пікету Чугуївської міськради проти дерибану землі на наших активістів було здійснено напад. Наші люди наразі в райвідділку», - написав Швайка сьогодні вдень на власній сторінці у  Facebook.

comments powered by HyperComments