24 листопада, Харків: Фотосушка європейського вибору

Четвер, 21 листопада 2013, 11:14
24 листопада о 12:00 в 14 обласних центрах одночасно відбудуться креативні акції, що засвідчуватимуть європейський вибір мешканців цих міст. У Харкові захід відбудеться біля пам'ятника Т.Г. Шевченку.
24 листопада, Харків: Фотосушка європейського вибору

«Вийти на центральні площі міст – це наш спосіб сказати собі і світу, що українці не лише зробили вибір, але й гідні його. Прийти на акцію підтримки Угоди в своєму місті – це моральний крок для кожного з нас» - зазначають представники організаційної групи.

Акція в Харкові пройде у вигляді ряду цікавих паралельних активностей:

1)  Фотосушка (фотовиставка харків’ян "Чому я обираю ЄС"  та  " З чим позитивним я асоціюю ЄС");

2)  Колективне підписання угоди про асоціацію на величезному банері;

3)  Приємне чаювання.

4)  Зйомка мозаїчного відео.

Організатори запрошують харків’ян ставати співавторами Фотосушки  та надсилати свої фотоілюстрації теми «Чому я обираю ЄС» на електронну адресу kh@dem-alliance.org або ж приходити зі своїми надрукованими чи намальованими плакатами на задану тему безпосередньо на виставку, де їх буде розміщено.

Захід влаштовується харків’янами для харків’ян, тому всіх бажаючих долучитись до його організації просять зв’язуватись з координаторами акції за адресою електронної пошти kh@dem-alliance.org

Контакти: Надія Савинська,  +38 099 434 47 45

Так нещодавно рекламували  Фотосушку в м. Кременчук

В інших містах  Сходу  акції  24 листопада координують:

  • Алчевськ, Луганська область Павел Рожков, 050 296 73 82, ori.promotion@gmail.com | ПРИЄДНАТИСЯ до зустрічі по акції:   Facebook

 

comments powered by HyperComments