Харківський любитель "боїв без правил" Євген Жилін обіцяє розтрощити київський Євромайдан

Сашко Костакуртенко  |  П'ятниця, 17 січня 2014, 17:00
Голова харківської громадської організації "Оплот" та власник однойменного бійцівського клубу, в минулому співробітник СБУ, Євген Жилін погрожує знести Євромайдан у Києві.
Харківський  любитель  "боїв без правил"  Євген Жилін  обіцяє  розтрощити київський Євромайдан

«Нам пишуть кияни, які благають допомогти. Ми чуємо, що десь б’ють ветеранів, а для нас це священні люди. Тож ми беремося та розтягнемо цей Євромайдан на шматки. Це незаконна споруда, яку потрібно ліквідувати. А тих, кто хоче мене за це побити, я запрошую до свого бійцівського клубу. У нас проводять бої без правил у клітці. Тож можемо позмагатися», - заявив Жилін.

Нагадаємо, що саме  бійці  клубу  «Оплот» 11-12 січня нападали на учасників Форуму Євромайданів у Харкові.

Припускають, що саме вихованець цього клубу кілька днів тому  вбив свого співвітчизника  у харківському гуртожитку та перебуває зараз у розшуку.

Довідка

Євген Жилін - надзвичайно одіозна і колоритна постать,  яка у Харкові в останні пару років намагається  привертати до себе постійну увагу. В минулому - капітан міліції, який перебував довгий час під слідством  (іноді Жилін стверджує, що служив у СБУ). Зараз - підприємець, громадський діяч. Відверто проголошує реакційні та проросійські погляди, для прикладу: "Репресії - це не завжди погано", - каже Жилін  у  березні 2013 року, коментуючи свій намір встановити у Харкові  пам'ятник Сталіну. Надзвичайно багато дуже неоднозначної  інформації про Жиліна  можна легко знайти в Інтернеті.


 

comments powered by HyperComments