Анжеліка Рудницька і Артем Полежака завтра порадують харківський Майдан. А от Доній раптом «загальмував»

Ніна Жаровська  |  Субота, 18 січня 2014, 16:00
19 січня на харківський Євромайдан приїдуть митці з об’єднання «Остання барикада». А ось засновник і голова цього об’єднання, відомий депутат Ради Олесь Доній від поїздки на Схід відмовився, ймовірно, внаслідок масової критики його спільного голосування з провладними депутатами в «чорний четвер» 16 січня.
Анжеліка Рудницька  і  Артем Полежака  завтра  порадують харківський  Майдан. А от  Доній  раптом  «загальмував»

У  неділю, 19 січня на місцевий Євромайдан з концертом завітають учасники мистецького об’єднання «Остання барикада». Співатимуть Анжеліка Рудницька та рок-гурт «Телері». Вірші читатиме поет Артем Полежака.
Свій приїзд також анонсував позафракційний народний депутат Олесь Доній (він же – засновник і голова «Останньої барикади». 16 січня Доній, як відомо, разом з депутатами Верховної Ради від Партії регіонів і Компартії проголосував за прийняття Державного бюджету-2014  (в залі засідань на той момент не працювала ані електронна система підрахунку голосів, ані лічильна комісія, тому кількість учасників голосування є лише припущенням представників влади). Після того голосування стало відомо, що до Харкова Доній не приїде.

Харківський Євромайдан збирається щоденно біля пам’ятника Тарасу Шевченку. По буднях і суботах – о 18.00, в неділю – о 12.00.

Фото:  Рідна мода

comments powered by HyperComments