У Харкові майдани ростуть швидше, ніж групи "Вконтакте" (ФОТО)

Лілія Вознік  |  П'ятниця, 24 січня 2014, 17:40
У Харкові з’явився ще один Майдан, але навіщо - не зрозуміло. Координатором проекту стала журналістка Ольга Вдовенко, яка працювала на ТРК «Україна» та... інформагенції «Оплот».
У Харкові майдани ростуть швидше, ніж групи "Вконтакте" (ФОТО)

Про це мiсцевi журналісти дiзналися, отримав запрошення на прес-конференцію громадської платформи «Майдан» у Харковi. До речi, це той самий «Оплот», власник якого, Євген Жилiн  постачає автобуси харкiвських «тiтушок» до Київа.

Але яке здивування було у представників преси, коли головним спікером виявився Дмитро Овсянкін – філософ, який багато років представляв журнал, який ніхто з колег не бачив. Лише деякий час назад його «ААналітик-Ua» (саме так, з двома "а") з’явився в Iнтернетi.


Ще більшої уваги заслуговує персона проросійського політтехнолога Костянтина Долгова, з яким Вдовенко постiйно радилася до початку заходу. Раніше Долгов працював на КПУ та «Український вибiр» Медведчука. Саме останніх й звинувачували у появі клонів Майдану по всій країні.

Журналісти, які прийшли на цей захід, бажали почути, як нова платформа планує взаємодіяти з київським Євромайданом, які вимоги та засоби впливання на владу вони можуть запропонувати. Але у відповідь почули, що представники нового Майдану бажають... лише теревенити у соціальних мережах та по кафе.

До того ж, це об’єднання чомусь вирішило тримати у тайні своїх засновників. Це наводить на думку, що створили цей Майдан з однією метою – дискредитувати Євромайдан, їх мету та лідерів.

А взагалі пішли люди з прес-конференцію з думкою про згаяний час. Здається, цей "Майдан" був народжений мертвим.

 

comments powered by HyperComments